Ilmoita tilauksesi yhteydessä nimesi ja osoitteesi. Ilmoita haluamasi lajikeet sekä kappalemäärät. Siemeniä löytyy minulta varastosta vaihtelevissa määrin, pyrin hankkimaan sitä mukaa lisää, kun niitä menee.

Maksutapana on BITCOIN. Ilmoitan bitcoin-lompakkoni osoitteen sinulle sähköpostitse. Kun maksusi on kirjautunut, toimitan siemenet sinulle. Saat vahvistusviestin sähköpostitse, kun siemenet ovat matkalla sinulle. Postitan siemenet tavallisessa, huomaamattomassa kirjekuoressa.

Laitan tilaukseen mukaan aina muutamia bonareita, eli ylimääräisiä siemeniä. Vaikka siementen itävyys onkin 95% luokkaa, niin aina voi olla seassa joku huono yksilö. Ja yleensäkin kaikki siemenpankit laittavat asiakkailleen mukaan bonareita, eli tämä on siis yleinen käytäntö, jota noudatan myös itse.

Toimitan simenet Suomesta.

Hankin siemeniä suurina erinä tukkuhinnoin isoimmilta siemenpankeilta (mm. Seedsman). Eli siemenet tulevat minulle ns. bulkkitavarana. Jälleenmyyn siemeniä kohtuullisella katteella, en siis vedä mitään kiskurihintoja. Hintani ovat alhaisemmat kuin siemenpankkien hinnat, koska tämä ei ole virallinen siemenpankki, vaan jällenmyyn siemeniä yksityishenkilönä. Olen itse pitkän linjan alan harrastaja. Kaikki tällä sivustolla myynissä olevat siemenlajikkeet ovat itsesi testaamia ja hyväksi havaittuja. Olen pyrkinyt hankkimaan varastoon ns. helppoja lajikkeita, joiden kasvatus onnistuu myös aloittelijalta. Lajikkeina on tavallisia siemeniä, feminisoituja siemeniä, autoflower-siemeniä, sekä ulko-ja sisäkasvatukseen soveltuvia lajikkeita. Huom: kaikki tällä sivustolla olevat siemenet on hankittu siemenpankeilta tukkutavarana, en siis itse tuota siemeniä, ainoastaan jälleenmyyn.

 

MIKSI KANNABIS SIEMENET KANNATTAA TILATA SUOMEN SISÄLTÄ?

Jos haluat pelata todella varman päälle, niin siemenet kannattaa aina tilata Suomen sisäisessä postissa, jos suinkin mahdollista. Jos tilaat siemeniä ulkomailta, on aina olemassa riski, että ne huomataan tullissa. Vaikka tulli sinänsä ei voikaan puuttua asiaan, on aina mahdollista, että poliisi tulee vierailemaan kotiisi 1-2 kk kuluttua siementilauksesta. On tiedossa myös tapauksia, että ulkomailta tilatut siemenet eivät ole koskaan saapuneet perille. Eli on olemassa pieni mahdollisuus, että tulli haravoi siemenet haaviinsa niitä havaitessaan.

 

KANNABIS SIEMENTEN HANKKIMINEN JA HALLUSSAPITO EI OLE KIELLETTYÄ SUOMEN LAIN MUKAAN, MUTTA SIINÄ VAIHEESSA KUN LAITAT SIEMENET MULTAAN, VOIDAAN SINUT TUOMITA HUUMAUSAINERIKOKSESTA.

 

EIKÖ SINULLA OLE BITCOIN-LOMPAKKOA?

Jos et ole lainkaan perehtynyt bittivaluutan ihmeelliseen maailmaan, voi bitcoinien käyttö tuntua erittäin salamyhkäiseltä ja monimutkaiselta. Näinhän asia ei todellisuudessa kuitenkaan ole, vaan bittirahan käyttö on kutakuinkin sama asia kuin euroilla maksaisit. Siis helppoa kuin heinänteko, aavistuksen perehtymistä vaatii. Hankit siis bitcoin-lompakon, jonne ostat virtuaalivaluuttaa euroilla. Ja kun käyt kauppaa bitcoineilla, siirrät omasta lompakostasi bitcoineja toisen henkilön bitcoin-lompakkoon. Voit samalla tavalla vastaanottaa bitcoineja omaan lompakkoosi. Voit myös maksaa laskuja bitcoineilla, sekä siirtää bitcoineja tavalliselle pankkitilille takaisin euroiksi.

https://coinmotion.com/fi/rekisteröidy